HomoDiversus - un spațiu pentru diversitate!

Printre fondatorii și suporterii asociației sunt persoane cu o experiență solidă în domeniul drepturilor omului, sociologie, media, precum ar fi Evghenii Golosceapov (Analist de programe la PNUD Moldova), Natalia Ghilașcu (jurnalistă cu reputație renumită în domeniul egalității), Veaceslav Balan (coordonator național al oficiului OHCHR în Moldova), Iulia Marcinski (în prezent activează în cadrul ABA ROLI Moldova), Mihaela Ajder (fost director executiv la Centrul de informare ONG pentru drepturile omului), Igor Doncilă (Terre des hommes) ș.a.

Echipa noastră

Vitalie Popov
Vitalie PopovDirector Executiv
Studii juridice, activist de pe băncile școlii, militant pentru drepturile omului de mai bine de 3 ani. Admirator al jurnalismului independent. Pasionat de educație non-formală și tehnologie informațională.
„Cred în libertate, egalitate și fraternitate.”
Elena Cuzmenco
Elena CuzmencoTraducatoare-stagiara
Studentă la facultatea de limbi străine aplicate, o fire punctuală, responsabilă și foarte energică.. Radiaza de fericire absolut mereu și crede că binele va schimba lumea. „Consider că odată ce îți cunoști drepturile și poți să le aperi, vei fi respectat și protejat. Citatul meu preferat este cel al lui John Davison: Un om informat este un om puternic”.
Mihaela Ajder
Mihaela AjderCo-fondator al asociației
Jurnalista de formare, activista pentru Drepturile Omului de mai mult de 10 ani, expert in Diversitate si Nediscriminare.
„Cred în echitate socială bazată pe drepturile omului și incluziune socială. Scopul meu este să contribui la realizarea drepturilor omului și a echității sociale a persoanelor și grupurilor marginalizate prin creșterea gradului de conștientizare,abilitarea populației și prin activism civic.”
Victor Porubin
Victor PorubinCo-fondator al asociației
Informatician, activist si sustinator al drepturilor omului de mai bine de 10 ani. Interesat de stilul de viata a triburilor si a diferitor civilizatii. In timpul liber confectioneaza articole hand-made. „Consider ca este important sa cunoastem diferite civilizatii pentru a ne izbavi de stereotipuri.”